Jøtuls Fotogalleri: Elgjakt

21.09.12
Elgjakt-trening
Jøtul fikk prøve seg nå før elgjakta starter.

Jøtul kommer tilbake etter en søkstur.

Hun fant elg og fikk los på den. Hun fikk stå i 50 min før Jon prøvde å kalle henne inn. Men det var for langt unna, og Jøtul var nok ikke ferdig med elgen enda. Så prøvde Jon å liste seg innpå med fotoapparatet. Men med alt for tett skog og kratt og en forederisk vind som kom fra alle retninger, så støkte Jon elgen før han fikk se den. Jøtul greide å stoppe elgen ganske fort og hadde los noen minutter på den igjen. Men så strauk den på nytt og da forsvant den over Aksjøbekken.

12.11.11
Det ble da en elg i år også. Selv om hun skuffet i starten av jakta, så kom hun seg etter hvert. Siste elgen på kvoten ble hennes!


 

31.10.10
Endelig!!!
Etter mye frustrasjon og motgang: I dag ble det skutt elg for Jøtul i los for første gang!

Her er Jøtul med elgen og skytter Bjørn.


Jøtul og en meget fornøyd eier!


Jøtul koser seg med elgen.


Elgen er trygt plassert på elgtrekken, klar til å fraktes til bilveg. Bilveg, ja. Denne dagen var vegene i Åstdalen bare blåholka, så å kjøre der var mer spennende enn en setter pris på. Elgen kom til slutt på kroken, så det gikk bra. Til høyre sitter Jon med Jøtul, til venstre, nærmest elgen er elgtrekkfører Åge fra nabolaget, så rekrutten Anders, og lengst til venstre Knut, som holder Nanna. Nanna er eid av Bjørn, som er fotograf.
 

09.10.2010
Jøtul på jakt

Jøtul kommer tilbake etter et søk. Ingen elg funnet.


Hvor har elgen gjemt seg?
 

Startside | Jotuls Foto 1 | Jotul og Fi Foto | Jotuls Foto 2 | Jotuls Foto 3 | Jøtuls side

Dette området ble sist oppdatert 24.09.12.